Logga med design som fungerar

Det gäller att tänka några steg framåt när man designar en logotyp. Kommer loggan att fungera i de sammanghang där den kommer att användas? En logotyp med många små detaljer och färgskalor kan t.ex. fungera bra när den används på webben, men ställa till besvär när den ska broderas på en flagga eller tryckas i litet format på en penna.

Var ska din logotyp synas?

Redan i första steget när vi designar logotyper, har vi i tankarna de olika platser där din logga kan tänkas synas. Ska den vara på en butiksskylt, eller huvudsakligen på webben? Detta kan ställa krav på t.ex. form och färgval hos din logotyp.

Lång erfarenhet ger bra resultat

Lång erfarenhet inom logotypdesign har gjort att vi redan ställts inför många av de utmaningar som hantverket medför. Detta hjälper oss i vårt arbete att kunna skapa logotyper som är både effektiva ur ett kommunikationsperspektiv och praktiska ur ett användarperspektiv. Resultatet blir att du kan få en logotyp som du kan ha affärsnytta av i många år, till ett mycket bra pris. Vi är inte marknadens billigaste leverantör, men förmodligen den mest prisvärda.

Kontakta oss för mer information

Ta gärna kontakt med oss genom kontaktrutan till höger eller genom något av kontaktalternativen i sidfoten. Vi besvarar gärna de frågor du har om ny logotyp, eller kringliggande tjänster som du kan läsa om på vår centrala webbplats