Professionell design skickar signaler

Det är verkligen en utmaning att kommunicera de fördelar ditt företag eller dina tjänster har när du har konkurrenter som kämpar för att göra detsamma. Att lyckas nå ut med en utförlig beskrivning i text, eller samtal, till hundratals eller tusentals i din målgrupp kan vara en omöjlig uppgift. Därför är det viktigt att du tar vara på detaljerna som skickar signaler till din målgrupp – din grafiska profil.

Förstärkning till din logotyp

Precis som en professionell logotyp kan förmedla ett budskap på en kort stund, så kan ditt visitkort, ditt brevpapper eller kuvertet som ditt brev skickas i, hjälpa till att förstärka det. Dina behov kan variera, men vi har ett färdigt ”paket” som vi kallar grafisk profil. Detta innefattar design av visitkort, brevpapper för tryck, brevmall i Word för utskrift samt kuvert i standardformaten. Vi har även hjälpt flera kunder med fler delar, som t.ex. PowerPoint-mall, korrespondenskort m.m.

 

Köttbilen.se är ett litet företag som leverar färskt kött efter beställning. Lite som glassbilen, fast med inriktning på mat. Vi hjälpte dem med broschyr, meny, bildekaler m.m.
Hearwin kommer att öppna en rad butiker med start hösten 2008. Vi har bidragit med såväl logotyp, grafisk profil, profilmanual – ett helt grafiskt koncept som ska bli spännande att fortsätta utveckla vidare.